We verzorgen trainingen voor particulieren, bedrijven en zorgprofessionals in binnen- en buitenland!


 Beleef inzichten en vind de antwoorden die je met je hoofd niet zou bedenken! Ervaren zegt meer dan 1000 woorden!

Stevig op je eigen benen en in gezond contact met je omgeving

Wat gaat het je opleveren als je in een samenleving van ik-ik-ik en drukke agenda's weer de verbinding kunt houden met jezelf én met je omgeving? Als je contact hersteld hebt met je lijf? GA Voelen als kracht inzetten om verstopte energie en levenslust weer tevoorschijn te halen! Om dichtbij jezelf blijven, te weten wie je bent en wat je nodig hebt. Er voor elkaar zijn en ook voor jezelf zorgen. Om je vrijer te durven bewegen en voedende relaties met anderen aan te gaan. Want we hebben ook elkaar nodig. Heb het lef  om oude patronen te doorbreken en zo weer vrij en vol energie te kunnen leven.  Door de unieke combinatie van haptonomie, stressortherapie, technieken uit de hypnotherapie en andere vormen ontdek je eigen kompas. Wij zijn er voor jou!

Onze trainingen zijn een beleving voor verschillende doelgroepen

Ga Voelen voor particulieren

Er zit méér in je dan er nu uitkomt, Je hebt een burn out, voelt je onzeker en hebt fysieke of mentale klachten. We begeleiden je naar meer zelfbewustzijn, vertrouwen, en energie, maar vooral weer voluit kunnen leven.

Ga Voelen in Business

Bij diverse vraagstukken kunnen wij ingezet worden. Van ziekteverzuim en stressmanagement tot de vraag om teams betere verbinding met elkaar laten maken! We kijken graag met je mee!

GA Voelen voor zorgverleners

Verbeter het contact met je patiënt. leer beter aansluiten en word je bewust van wat jouw manier van aanraken van invloed is op het contact met je patiënt. Wat heb je nodig om je als professional goed voor jezelf én voor elkaar te zorgen, zeker als de werkdruk toeneemt! 

Op welke manier past het jou het beste?

Je kunt jezelf inschrijven bij een van onze workshops, trainingen of retraites!

Je kunt ons voor jouw team een programma op maat laten maken. En ook dat kan in binnen- en buitenland!

Je kunt kiezen voor een 3 maanden of een half jaartraject. Een combinatie van een groepstraining met individuele sessies bij één van ons in de praktijk!

Ga mee met onze intensieve 3- of 5-daagse "GA Voelen re-Treat Saudade"! Een cadeau voor jezelf!


Afrekenen met cirkeltjes blijven draaien en nu écht stappen te zetten! Waar heeft jouw voorkeur?

Wat gaan we doen?

Denken kun je waarschijnlijk wel. Voelen moet je DOEN EN ERVAREN! Onze gevarieerde training zit daarom vol met praktische werkvormen, oefeningen en opdrachten.  Ondersteund door breinkennis en onderbouwende theorie als voeding voor je hoofd, ga je vooral ondervinden, ervaren, uitproberen en doen! Want heb je wel eens iemand uitgelegd wat de zee is?


Je gaat actief aan de slag gaat met jezelf! Met jouw beleving, gevoelens, gedragspatronen en denkwijzen. Je gaat ontdekken waarom je lichaam reageert zoals het doet en hoe je hier mee om kunt gaan. Je leert de signalen te herkennen, hun betekenis te begrijpen op een dieper niveau dan alleen het rationeel weten.  Je gaat jezelf echt op een dieper niveau leren kennen en begrijpen. Je gaat aan de slag met kwaliteiten, pijnpunten en verlangens. Je gaat jouw eigen kompas ervaren. Zo leer je te gaan staan voor wat je wil en nodig hebt. Samen ontdekken en je patronen uitdagen.


Maar er is meer dan dat....Ook ga je de wisselwerking tussen jou en de ander onderzoeken. Ontdek je welke oude patronen, gedachten en overtuigingen je in de weg zitten, welke koppelingen en associaties je onbewust gemaakt hebt, en hoe je wat oud zeer los kunt gaan laten. Patronen ontstaan in de relatie met de ander, vaak van vroeger uit. Dus de echte verandering vindt daar ook plaats. Vaak is jouw oplossing van ooit, het probleem van nu. Alleen maar op ik-ik richten en quick fixen werkt daarom niet voldoende.


Je leert optimaal gebruik te maken van de ander, van een groep. Je leert hoe je van jezelf naar samen kunt bewegen en weer terug naar jezelf, wat ook zorgt voor een enorme verrijking van je mogelijkheden. Veel mensen hebben de voorkeur voor één kant van de medaille. Waar de een zich comfortabel voelt in een positie boven de ander, kiest de ander een plek achteraan of zet zichzelf in een onderpositie. De een gaat misschien teveel op alleen, waardoor je de voeding van connectie, verbinding en flow kunt gaan missen. De ander kan juist heel erg gericht zijn op de verwachting van de ander,  op de buitenwereld, waardoor je niet meer weet wie je zelf bent en kunt. Kom tevoorschijn en ga echt stappen maken om vrijer, authentieker én meer verbonden in het leven te gaan staan. Wij helpen bouwen aan een toekomst waarin vertrouwen en eigenheid allebei een plek hebben, De juiste balans zorgt voor stevigheid, zelfvertrouwen, energie en de mogelijkheid tot een gezonde relaties met anderen.


    Ga  jij voor de kwaliteit van een gezonde verbinding, waarin je jezelf niet verliest...?


Wees van harte welkom!  Superleuk je te ont-moeten!