Workshops en trajecten voor particulieren

Je gevoel brengt je dichter bij jezelf en zorgt voor vrijheid èn verbinding!

Voelen heeft impact, want wat je gevoeld hebt vergeet je nooit meer!

Je hoofd en gevoel werken niet lekker samen. Dat uit zich vaak in lichamelijke, mentale en/of sociale klachten. Herken je dit?


 • het loopt niet soepel in relaties privé of op het werk
 • je wil graag aardig gevonden worden
 • Je ervaart onvrede, frustratie, teleurstelling, hebt een kort lontje
 • je bent het vertrouwen kwijt in jezelf of in anderen
 • je hebt last van lichamelijke klachten. Je voelt je vaak gestressed, opgejaagd, of moe
 • Je hebt misschien last van hyperventilatie, pijn, hersenmist of overprikkeldheid
 • Herken jij je in het wegstoppen van jouw signalen, emoties en jouw wensen? Je weet niet meer wat je nu zelf wilt of voelt. Laat staan wat je ermee  moet.
 • Je bent een kei in analyseren en overdenken, maar soms schiet je teveel door in piekeren 
 • Je wilt alles onder controle houden
 • je MOET altijd iets doen, nuttig bezig zijn, maer eigenlijk zou het goed zijn om stil te staan of rust te nemen
 • je hebt de neiging om mensen te redden
 • je vindt het lastig als iemand zijn eigen dingen doet zonder jou
 • je vindt het moeilijk om in beweging te komen en keuzes te maken waarvan je van binnen voelt dat je dat moet doen
 • Je bent goed in aanpassen, pleasen, flink zijn, steeds maar over je grenzen gaan, perfectionisme
 • Of herken je jezelf meer in overschreeuwen? Verharden, afhaken of teveel afstand houden? 
 • Onzekerheid, schuldgevoel of schaamte kunnen je in de weg zitten
 • Of misschien ervaar je een gevoel van "uit"-staan, lusteloosheid of onverschilligheid
 • Je hebt al een hoop geprobeerd, maar het verandert niet genoeg naar je zin

Ik leefde alsof ik mezelf in een te strakke panty gehesen had!

Voelen kun je leren! Stevig op je eigen benen in gezonde verbinding met de ander!

Kies de training die het beste bij jou past! Of het nu in Nederland of in Portugal is. Een één- of tweedaagse workshop in Nederland, tot een intensieve 3- of 5-daagse "GA Voelen Retreat XL".

Onze trainingen staan bekend om de vele praktische werkvormen waarin we je loskomt van oude patronen, waarin je  bewust wordt van je gedrag en je valkuilen. Je gaat  de vaak onbewuste motivaties en emoties herkennen. Wees welkom bij onze trainingen waarin je gaat ondervinden, ervaren, oefenen en het kunt laten landen in je lijf. En ja, dat betekent ook soms op een andere manier leren omgaan met lastige gevoelens. Niet meer te vermijden, maar er nieuwsgierig mee om te gaan en te onderzoeken. Ben je daartoe bereid? Dan leren wij je van je hoofd naar je lijf te gaan. Ga je van denken naar voelen. Van moeten naar mogen en willen. Het bewegen van de buitenwereld naar binnen én van jezelf naar de ander. Hier doe je ervaringen op waardoor je anders naar jezelf gaat kijken. Steviger in je lijf en op je eigen benen. En vrijer in het contact met de ander. Om weer op een gezonde manier verbinding met je omgeving kunnen ervaren.

5-daagse "GA Voelen re-Treat XL" op een prachtige plek in Zuid Portugal

Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit! Een gevoel dat je onderweg bent kwijtgeraakt, maar waar je van weet dat het er nog is! Jouw glinstering, jouw levenslust, jouw rust!

Een droom van ons en een droom voor jou! 5 dagen full focus op jouw proces in Portugese zon. Een fijne plek in de natuur van Nederlandse eigenaren met zwembad en een enorme tuin, vol verborgen plekjes, prachtige uitzichten en 5 rustig gelegen huisjes. 

Stap aan boord van een reis naar zelfontdekking en verbinding in deze dagen van transformatie, waar we diep duiken in de wereld van haptonomie en breinkennis, gecombineerd met (nu nog geheime) gastworkshops. Stap uit je comfortzone en pak de mogelijkheden tot groei en transformatie tijdens onze unieke retreat, waar innerlijke balans en verbinding centraal staan.

Wanneer: 5 dagen tussen 4 en 11 november afhankelijk van het vluchtschema. Terugkomdag in febr.-maart.

Vriend(innen) korting: ieder krijgt 10% korting wanneer je samen boekt.

Liever dichter bij huis? Ga voor de 3-daagse pilot van de "GA Voelen re-Treat Saudade" voor een pilotprijs!

Win-Win voor jou en voor ons! Het beste van 2 werelden. Jij kunt meedoen aan een geweldig programma voor een geweldige prijs. Gun jezelf deze 3 dagen om jezelf een boost geven in jouw ontwikkeling! Het is voor ons een pilot om het programma te testen dat we gaan geven in Portugal in november. Je krijgt 3 dagen training met zeer gemotiveerde, enthousiaste en ervaren trainers die een fantastisch, diepgaand een leerrijk programma verzorgen. Waar zeker ruimte is voor een traan, maar ook ruimte om te lachen, want daar houden wij ook van. Ook wordt er een gastworkshop gegeven. Wat dat is...houden we nog even geheim.

Waar: 

Een mooie boerderij in het West-Brabantse Oud Gastel. We zitten heerlijk in de natuur en hebben de hele accommodatie voor onszelf. Dus volop privacy.

Wanneer: 

Van woensdag 5 juni 10.00 uur tot vrijdag 7 juni 15.00 uur, inclusief een avondprogramma. Je kunt ervoor kiezen om te blijven slapen.  Terugkomochtend in september in 

Vriend(innen)korting: Het is dubbel voordeel als je met iemand samen komt...dan ontvangen jullie allebei 10% korting, als je tegelijk boekt. Het scheelt in de kosten, is ook nog gezellig en zorgt voor extra verbinding. De eerste 4 aanmeldingen krijgen €50,- extra korting

Wil jij liever een gericht een (kennismakings)workshop over voelen? Dan is dit ook een mogelijkheid...Welke workshop sluit het beste aan bij jou?

Eendaagse kennismakingsworkshop

Je leert hoe oude patronen hun invloed hebben op de ruimte die jij jouw gevoel geeft. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam om betere keuzes te maken. Je leert om je leven richting te geven naar meer voldoening en verbinding met anderen.

Eerstvolgende datum is op vrijdag 14 september van 16.00-21.00 uur in 't Klooster in Bavel ( Bij Breda)

Kosten €50,- incl. eenvoudig diner

Tweedaagse workshop

Iedereen kent angst in alle vormen en maten. Soms kan angst jou de baas worden in plaats van andersom. Het kan je aardig in de weg zitten als je daardoor niet de stappen neemt waar je blij van wordt.


In deze 2 daagse workshop onderzoeken we samen jouw patroon in het omgaan met angstgevoelens en bieden we handvaten om je leven te vorm te geven naar wat er echt toe doet voor jou!

Data nog nader te bepalen

Tweedaagse workshop

Grenzen voelen en aangeven... Voel jij je grens wel, of pas als het te laat is? Aan welke signalen kun je je grens voelen? Soms voel je het wel, maar kan het aangeven van grenzen lastig zijn. Bijvoorbeeld als je het graag goed wilt doen, bang bent voor afwijzing, of als je er niet tegen kan dat iets niet gedaan is. 


In deze 2 daagse workshop onderzoek je jouw barrières en mogelijkheden in het voelen en aangeven van grenzen. Welke angst, overtuigingen gewoontes en regels staan jou in de weg? En hoe kun je je vrij te bewegen in het contact met anderen?

Data nog nader te bepalen

Een losse workshop, training of retreat? Of wil je intensievere begeleiding? Kies dan voor een traject!

energie, levenslust, geluk, plezier

Workshop of training met ieder een eigen thema

Elke workshop of training kun je los bij ons volgen!

Als je nog meer uit je workshop of retreat wil halen,  kies dan voor een traject!

Als jij méér uit je training wilt halen, kies je voor een traject waarin je intensiever begeleid wordt. Je kunt kiezen voor een 3 maanden-, een halfjaar- of een jaartraject.