Stap voor stap een nieuwe balans

Inzicht in jouw patronen waardoor meer ontspanning, zelfverzekerdheid, een gezonde geest, makkelijker keuzes maken en hernieuwde passie voor het leven.


Een retraite XL zoals niemand hem ooit gedaan heeft

Je weet datje gelukkiger kunt zijn als dat je nu bent, maar het nemen van nieuwe stappen voelt 

zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om ze te nemen...

Ontdek je nieuwe ik in onze unieke retraite XL (3daagse Pilot)

Je weet niet hoe

Je weet dat je niet lekker in je vel zit, maar je weet niet welke stappen je moet nemen om je beter te voelen

Het voelt onwennig

Je weet niet goed wat je grenzen zijn en het voelt heel onwennig om ze aan te geven.

Concrete handvatten

Je mist de stappen hoe je de inzichten die je misschien al hebt in jouw leven kunt integreren

Je wilt op een toegankelijke en doeltreffende manier inzicht krijgen in jouw patronen, zonder ellenlange gesprekken en therapieen. je verlangt ernaar om praktische handvatten te krijgen en deze in jouw tempo eigen te maken.

Heb je last van stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als wij je vertellen dat je dit kunt veranderen door te leren luisteren naar de tekenen van je lijf? Dat je kunt werken aan je vermoeidheid, je onverklaarbare klachten èn tegelijkertijd kunt werken aan een betere zelfbeeld.  Waardoor je je vrolijker voelt, je relaties verbeteren met jezelf en met de ander en dat je steeds meer nieuwe kansen gaat zien èn pakken? 


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen, je hoeft alleen maar naar onze retraite XL te komen om dit te realiseren.

Deze retraite XL helpt je een balans te vinden tussen je

lichaam en je geest. Hierdoor krijg je meer inzicht in jouw werkelijke behoeftes en verlangens en kun je makkelijker keuzes maken om de regie over je eigen leven weer te nemen.

Mirjam Dijkstra, Oprichtster van Yogacursus 'Stap voor stap in balans'

Hoi, wij zijn Goke en Angelique  en  we worden al jaren de gevoelspioniers genoemd.

Al meer dan 30 jaar houden wij ons bezig met het lijf. Eerst als fysiotherapeut en daarna als haptotherapeut. We hebben al 1000den clienten begeleid in het leren luisteren naar al de tekenen van hun lijf en wat deze betekenen. Het lichaam liegt  immers nooit! 

Omdat wij beiden ook erg nieuwgierig en leergierig zijn ingesteld wilden we ook meer kennis vergaren over het brein en zijn dit daarom ook gaan bestuderen. Met al onze kennis die we in de afgelpen 30 jaar hebben opgedaan mogen we wel zeggen dat we een unieke methode in het begeleiden van mensen en hun klachten hebben ontwikkeld.


En tòch misten we iets en dat was iets wat we onze clienten in de 1 op 1 sessies niet konden leren. en dat is, Hoe functioneer je in verbinding met anderen?'


We kwamen elkaar  al jaren tegen op de verschillende opleidingen en al jaren riepen we dat we iets samen moesten gaan doen.  In 2018 was het dan zover en was de magie compleet. We begeleidden onze eerste workshop en onder onze ogen zagen we gebeuren wat we in de praktijk niet zagen. De patronen waar onze clienten tegenaan liepen  en  waarover ze uiteraard wel vertelden, ontvouwden zich voor onze ogen. 

Zo konden we elke keer op die 'gouden' momenten waarop het, uiteraard voor het gevoel van onze clienten misging, inspringen.  In de veilige geborgenheid van de groep was het ook fantastisch om te zien hoe de andere deelnemers van de workshop ook hun gouden steentjes konden bijdragen.

Want zonder de ander is er namelijk geen ontwikkeling.

We voelden ons als een vis in het water en we genoten van de zichtbare stappen die de deelnemers maakten. Want daar waar het probleem zit, zit namelijk ook de oplossing!!

het werken in groepen is goud voor je ontwikkeling. De stappen die er gemaakt werden waren dan ook gigantisch.

Na een aantal workshops merkten wijzelf dat we dit niet genoeg vonden.

Als er in 1 dag al zo ontzettend veel veranderd, wat gaat er dan gebeuren als we 5 dagen met elkaar aan de slag gaan?

En het volgende plan was geboren! helaas werd er roet in het eten gegooid door een niet nader te noemen virus en bleef ons plan op de plank liggen.

Ondertussen zijn we verder gegaan in het ons bekwamen in nieuwe skills, we zaten uiteraard niet stil! Maarrrr het bleef kriebelen, het bloed ging waar het niet gaan kon en het vuurtje laaide ineens weer behoorlijk op! Dus we dachten nù moet het gaan gebeuren! We hebben de handen weer ineen geslagen en van 5-7 juni a.s. is het dan zover! Onze 3 daagse Pilot in Oud-Gastel.

Voor onze Pilot hebben we 5 dagen in 3 dagen gestopt!

En jij kunt erbij zijn!

Voor jou als jij je weer sterk, stabiel en gezond wil voelen  en weer vol energie de dingen wil gaan doen die je leuk vind.


Duidelijk?

Het wordt voor iedereen duidelijk wat we bedoelen met het voelen van de tekenen van je lijf en wat je daar mee kunt.

Toegankelijk?

Iedereen maakt op  een toegankelijke manier kennis met onze manier van werken en gaan de voordelen ervan ervaren.

Geschikt voor iedereen?

De retraite is geschikt voor iedereen die bereid is nieuwe stappen te ondernemen en naar zichzelf durft en kan kijken. Voor iedereen die niet bang is om te gaan ontdekken en kan zien dat de oplossing van zijn of haar probleem in zichzelf ligt en niet in de ander of in dat wat hem of haar overkomt.

Met trots kunnen we zeggen dat het is GELUKT! De 'Retraite XL' is geboren! van 5-7 juni in het brabantse Oud-gastel

Een retraite  voor jou om weer die liefde, passie en levenslust te gaan voelen waarvan je weet dat die ergens in jou verborgen ligt!

In onze 3-daagse Pilot nemen we je mee op een reis naar jouw nieuwe ik! Waarin we je bruikbare handvatten geven om nieuwe stappen te durven zetten, waar je de rest van je leven iets aan hebt.  Welke je kunt integreren in jouw leven en er een dagelijkse gewoonte van leert te maken!

Dus... wil jij inzichten in jouw belemmerende overtuigingen en stappen maken naar een leuker leven, maar je weet niet precies hoe?

Schrijf je dan snel in, want er is maar beperkt plaats!

Inmiddels hebben we 100+ gelukkige en stressvrije cursisten, zoals hen:

Deze cursus is een geweldige manier om mijn geest en lichaam te ontspannen en te versterken. De lessen zijn leerzaam en uitdagend en ik geniet ervan om nieuwe poses en ademhalingstechnieken te leren.
Olivia van den Berg
De video's zijn super en erg duidelijk! Ik voel me erg goed bij yoga en kan me beter ontspannen en mijn hoofd leeg maken. Echt een uitkomst dat je de lessen kunt volgen wanneer je zelf wilt!
Lucas Peters
Sinds ik de lessen volg slaap ik veel beter en sta ik fit op. Ik ben veel alerter bij moeilijke vraagstukken op werk en mijn inzicht is veel beter. Ik voel mij gewoon fitter! Ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen!
Sophie Dijkstra

Jouw reis naar meer balans start met...

1. De juiste mindset

Met de juiste mindset haal je meer uit yoga. Naast het leren van nieuwe poses en ademhalingstechnieken, ga je ook leren over de juiste mindset en hoe je jouw geest zo optimaal mogelijk kunt kalmeren en concentreren. Dit gaat je helpen om beter om te gaan met stress en negatieve emoties om meer in het moment te zijn.

2. Focus op jezelf

Tijdens de yogalessen nemen we je aan de hand om je volledig op jezelf te laten focussen en de aandacht op het moment te richten. We laten je kennismaken met verschillende ademhalingstechnieken die je helpen je geest te kalmeren, je te concentreren en om je bewust te worden van het moment.

3. Jezelf openstellen

Gedurende de lessen nemen we je mee in de technieken waarmee je je volledig open kunt stellen en je bewust kunt worden van je emoties en gedachtes. Dit kan je helpen om beter te luisteren naar je lichaam en om te zien wat het nodig heeft om in balans te blijven.

4. Het de tijd geven

Het duurt even voordat je de verschillende poses en ademhalingsoefeningen onder de knie hebt. Na je eerste les kun je denken dat het misschien niets voor jou is, probeer het dan toch nog een keer de kans te geven. Probeer een andere stijl uit of kies een andere docent om de poses mee te oefenen.

Je verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid in korte tijd. Hierdoor voel je je weer sterk en gezond en kun jij dat wat je écht leuk vindt, vol energie doen.

Totale waarde: 462 EUR
Vandaag slechts: €97

Stap voor stap in balans

Beheers alle yogaoefeningen voor meer ontspanning, meer flexibiliteit, een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht. (Zelfs als je nooit eerder yoga hebt geprobeerd)


Dit is alles wat je krijgt:

 • 30 volledige Yogalessen met verschillende stijlen en docenten  (197 EUR)
 • Yoga voor beginners e-book met 25 belangrijkste houdingen (35 EUR)
 • BONUS #1: Meditatie module 'ZEN in 10' (97 EUR)
 • BONUS #2: Yogaseries pakket (97 EUR)

Na het volgen van de cursus weet je alles over... 

Ademhaling

Leer ademhalen op de juiste manier. Veel mensen ademen verkeerd, wat direct voor meer stress kan zorgen. Door je ademhaling te leren beheersen, verbeter je je kracht en uithoudingsvermogen, kun je je beter concentreren en ontspannen.

Flexibilieit en kracht

We gaan aan de slag met zowel houdingen die je flexibiliteit verbeteren, als houdingen die pittiger zijn en je lichaam sterker maken. Dit zorgt voor een krachtig en gezond lichaam waarmee je vol achter je doelen aan kunt gaan.

Ontspanningsoefeningen

Naast de fysieke houdingen bevat elke les ontspanningsoefeningen, een eindontspanning en een korte meditatie. Deze oefeningen helpen je de effecten van de les te voelen en jouw rondrazende gedachten te kalmeren.

Alle basisoefeningen

De cursus bevat alle basishoudingen binnen de Yoga. Je kunt de video's zo vaak bekijken als je wilt en terugspoelen of pauzeren als iets even niet duidelijk is. Je kunt alle basisoefeningen dus in alle rust aanleren.


Bewegen op je ademhaling

Tijdens de cursus leer je jouw ademhaling te linken aan de bewegingen die je doet. Dit zorgt ervoor dat je jouw adem door je lichaam kunt laten stromen, wat bijvoorbeeld goed is tegen spanningen in de nek, schouders en onderrug. 

Diverse Yogaseries

Naast de losse houdingen, heb je straks ook diverse Yogaseries onder de knie, zoals de Zonnegroet. Dit zijn reeksen van specifieke yoga-oefeningen die op een bepaalde volgorde worden uitgevoerd en zijn afgestemd op een bepaald doel.


Totale waarde: 426 EUR
Vandaag slechts: €97

Stap voor stap in balans

Beheers alle yogaoefeningen voor meer ontspanning, meer flexibiliteit, een sterk lichaam, een gezonde geest en meer persoonlijke kracht. (Zelfs als je nooit eerder yoga hebt geprobeerd)


Dit is alles wat je krijgt:

 • 30 volledige Yogalessen met verschillende stijlen en docenten  (197 EUR)
 • Yoga voor beginners e-book met 25 belangrijkste houdingen (35 EUR)
 • BONUS #1: Meditatie module 'ZEN in 10' (97 EUR)
 • BONUS #2: Yogaseries pakket (97 EUR)

Yoga is een toegankelijke en veelzijdige manier om je gezondheid

en welzijn te verbeteren, zonder dat het veel tijd kost.

Yoga is een manier om te ontspannen en tegelijkertijd je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Je kunt de lessen op elk moment van de dag volgen, en je kunt het op elke plaats doen, zolang je maar een beetje ruimte hebt om te bewegen. De video's zijn afgestemd op jouw niveau, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet mee kunt komen of dat het juist te makkelijk voor je is.


Elke dag starten er mensen met Yoga vanwege de voordelen...

 • Deelnemers voelen zich gezonder en lekkerder in hun lichaam
 • Lichamelijke pijntjes verminderen of trekken helemaal weg
 • Deelnemers hebben meer energie en een betere nachtrust
 • Rug-, nek-, en schouderklachten verminderen of trekken helemaal weg
 • Deelnemers vallen af en maken gemakkelijker bewuste en gezonde keuzes
 • Deelnemers voelen zich simpelweg gezonder en gelukkiger
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.