Wat leuk dat je interesse hebt in onze  3-daagse pilot van de "GA Voelen Saudade re-Treat".

Al meer dan 20 jaar hebben we ieder onze eigen praktijk en in 2018 gaven we voor het eerst samen een workshop. Iets wat we al zo lang wilden, maar nog niet durfden. En dat vonden we fantastisch!!! Leren vanuit ervaring voegt zoveel toe! Maar wij willen méér, omdat we de kracht van het samen hebben gezien, van het leren van elkaar om zo nòg meer inzichten en tools te krijgen in je eigen patronen. Daarom hebben we besloten dat het nu na al die jaren ervaring, tijd is om meerdaagse en intensievere transformatietrajecten te gaan geven. En in Juni gaat dus de eerste plaatsvinden in Oud Gastel. En jij kunt hierbij zijn! Hoe mooi is dat! Dit is een pilot van ons programma in Portugal en jij hebt de kans om hier bij te zijn. Voor jou als jij je weer sterk, stabiel en gezond wil voelen  en weer vol energie de dingen wil gaan doen die je leuk vindt.!!!   Een re-Treat zoals niemand hem ooit gedaan heeft! 


Een cadeau aan jezelf! Stap voor stap op weg naar een nieuwe balans!

Al onze expertise gebundeld en gestopt in een snelkookpan, waar we met z'n allen in gaan om de mooiste resultaten te behalen.

Krijg inzicht in jouw patronen, en verbaas je wat er allemaal kan. In jouw tijd en jouw tempo op weg naar bijvoorbeeld:


  • Zelfverzekerd door het leven gaan
  • Inzicht in je werkelijke behoeftes en verlangens
  • Dicht bij jezelf kunnen blijven
  • Vrolijker en meer ontspannen in het leven staan
  • Minder last van vermoeidheid, pijntjes of andere lichamelijke klachten
  • Betere keuzes maken doordat je je eigen regie weer leert te nemen
  • Hernieuwde passie voor het leven.

Omdat we begrijpen dat je misschien nog wat van ons mee zou willen maken voordat je met ons in zee gaat, organiseren we op 14 september een re-Treat proeftuin van 16.00-21.00 uur. Je kunt dan kennismaken met ons en krijgt een klein voorproefje voor wat er in onze re-Treat komen gaat. Inclusief eenvoudig diner voor maar €50,-. Klik hier als je je wil inschrijven voor deze kennismakingsworkshop.


Uiteraard bepalen we voordat de 3-daagse begint samen jouw doel. (Dit doen we niet voor de kennismakingsworkshop).

D.m.v. het formulier kun je precies aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat en wanneer je hem ingevuld hebt nemen we z.s.m. contact met je op!


P.s. de eerste 4 mensen die zich inschrijven voor de 3-daagse Pilot krijgen ook nog eens €50,- korting, dus twijfel niet te lang.


null

Met het verzenden van het formulier verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden!