Een 5-daagse "Saudade re-Treat" in Zuid-Portugal

Een cadeau aan jezelf! Een re-Treat zoals het nog nooit eerder gegeven is.

 • Een verrijkende ontdekkingstocht in het samenspel van denken en Voelen! Lichaam en geest in balans
 • Uniek en verrassend! Ervaren maakt dat het écht wordt en een duurzaam effect heeft.
 • Als je méér wilt dan het alleen met je hoofd begrijpen, geeft je lichaam het antwoord!
 • Fantastische cocktail van haptotherapie, stressortherapie en hypnotherapie (en nee, je gaat niet lopen als een kip)
 • Breinkennis om af te rekenen met de verhalen van je hoofd!

Ik wil meer, ik weet dat het in me zit!!! Maar het komt er telkens niet uit!

Ken je dat? Een diep verlangen naar iets wat afwezig is of verloren is gegaan? Een gevoel dat het nu niet klopt?  Een gevoel waarvan je weet dat het ergens in jou nog verborgen ligt? Dat gevoel is de betekenis van het Portugese woord "Saudade". Je weet dat er meer te halen valt uit jouw leven, je kunt geen keuzes maken of erger nog, je weet niet eens wat je zou kunnen kiezen, dus je blijft rondjes draaien. Je raakt jezelf kwijt, je richt je naar de ander, je raakt uitgeput of krijgt klachten. Je bent aan het overleven, maar je weet ook dat het anders kan! En ergens zit het nog in je...Jouw glinstering! Jouw levenslust!


Het kennen van je lijf en luisteren naar jouw kompas is essentieel voor een gezond en bloeiend leven. Zonder de juiste tools val je vaak terug in oude patronen, met bijvoorbeeld stress, onvrede, frustratie, pleasegedrag, uitputting of lichamelijke klachten als gevolg. Met de breinkennis en jouw verrassende en inzichtgevende ervaringen met GA Voelen, leer je de regie van je leven terugpakken waardoor je weer tot leven komt.

Wat is jouw verlangen?

 • Je wil dichter bij jezelf blijven en stoppen met pleasen en redden
 • Je bent zo klaar met jezelf remmen en in die vicieuze cirkels rondjes draaien
 • Je wil meer tot je recht komen en meer ruimte kunnen innemen
 • Je wil graag meer ontspannen in het leven staan, ook fysiek
 • Je wil je jezelf en je klachten beter begrijpen
 • Je wil graag wat liever voor jezelf worden
 • Je wil zo graag weer meer genieten en plezier hebben
 • Je wil je vrijer te voelen en betere keuzes maken
 • Je wil weer contact met je lijf , je eigen gevoel en je emoties
 • Je wil graag meer kunnen verzachten
 • Je wil je je meer op je gemak voelen bij anderen
 • Je wil het soepeler laten lopen in je team
 • Je wil je grenzen beter bewaken
 • Je wil beter kunnen omgaan met stress
 • Je wil meer inzicht in de rol van non-verbale communicatie

Pak de regie terug! Met vakmanschap, warmte en liefdevolle confrontatie om je vooruit te helpen en eindelijk stappen te zetten! Én met ruimte om ook te lachen, want dat is ook belangrijk

Van denken naar voelen, en van binnen naar buiten bewegen!

Hoe zou het zijn om weer energiek en bij dicht bij jezelf te zijn ? Je weer vrij te voelen?  Wég met de prikkelbaarheid, stress, onverklaarbare pijn, of vermoeidheid! 

Wat als wij je vertellen dat je dit kunt veranderen door te leren luisteren naar de tekenen van je lijf? Dat je kunt werken aan je vermoeidheid, je onverklaarbare klachten èn tegelijkertijd kunt werken aan een beter zelfbeeld. Waardoor je je vrolijker voelt, je relaties verbeteren met jezelf en met de ander en dat je steeds meer nieuwe kansen gaat zien èn pakken? 


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen, je hoeft alleen maar naar onze "GA Voelen Retreat XL" te komen om dit te realiseren.

Een plek waar je hoofd je lijf ont-moet!

Weten is vaak niet genoeg. Misschien heb je met je hoofd al van alles uitgedacht? Heb je je suf gepiekerd, maar blijf je cirkeltjes draaien. Verhalen vertellen kan je hoofd als de beste én het kan ook enorm afleiden van je pad. Want je lijf doet altijd mee en heeft ook een boodschap en een weg naar verandering! Als je vastloopt reageert je lichaam met een overlevingsstand. Door op scherp te gaan staan, te verstrakken, spanning op te bouwen. Hoe zou het zijn wanneer je die connectie weer kan maken? Zodat je vanuit overleven weer naar leven en ontspannen kunt gaan? Voelen wat passend en kloppend is voor jou. Jezelf weer kunnen openen zodat er ruimte komt om te genieten? Je lijf wijst je feilloos de weg, wij leren je weer luisteren. Gevoel samen te laten werken met je hoofd. Ongemak niet meer te laten bepalen, maar echt je pad kiezen en te investeren in zelfwaardering en flow.

Wat gaan we doen?

                Contact met de ander is een fantastische spiegel om jezelf beter te leren kennen én te ontwikkelen             

Vanuit onze kennis uit de haptotherapie, hypnotherapie, stressortherapie en nog veel meer, hebben we voor jou een unieke training ontwikkeld, die je nergens anders vindt!


Stap aan boord van een reis naar zelfontdekking en verbinding, waar we diep duiken in de wereld van haptonomie en breinkennis. Gedurende deze bijzondere ervaring word je uitgenodigd om je patronen te verkennen door middel van ervaringsgerichte oefeningen en theorie om je brein en de signalen van je lijf beter te leren begrijpen. Hierdoor word je je bewust van  je handelen en je onbewuste drijfveren, emoties, triggers, pijnpunten én zeker ook je kansen. Laat je verrassen want het is nooit wat het lijkt! Door waarnemen, ervaren, voelen en uitproberen ontdek je waar mogelijkheden liggen tot verandering. Wij reiken je de tools aan om beter te luisteren naar de signalen van je lichaam, je taal van je hoofd en je gevoel, en hoe hiermee om te gaan. Hoe je een mooie balans kunt krijgen tussen je denken en je voelen, zodat het gevecht tussen  deze twee stopt. En je jezelf weer vrijer en ontspannen kunt voelen.


In een intensieve setting wordt je in een 'snelkookpan' geplaatst, waar je de gelegenheid krijgt om te leren van jezelf, van anderen en van onze begeleiding. Je gaat je patronen  in relatie tot anderen ontdekken en leren hoe je gezonde verbindingen kunt leggen en eigen keuzes kunt maken, zowel voor jezelf als in groepsverband.


Stap uit je comfortzone en pak de mogelijkheden tot groei en transformatie tijdens onze unieke training, waar innerlijke balans en verbinding centraal staan.

Ga je mee op pad?

Stevig contact met jezelf en gezonde verbinding met anderen. Iets voor jou?

Neem eigenaarschap en pak de regie over jezelf

 Als je bereid bent tot zelfonderzoek, een nieuwsgierige houding wil aannemen, en je bent bereid om actief de oplossing in en met jezelf te zoeken, uiteraard met de steun van ons en de groep. Dan willen wij heel graag met je werken!

Verbind jezelf en ervaar rust en energie

Sta stil wat er met jou gebeurt, ook in contact met anderen. Ontdek wat echt belangrijk is voor jou en hoe je daar vorm aan geeft (of niet). Mensen die zich op een gezonde manier kunnen verbinden met zichzelf en de ander, zijn gelukkiger en ervaren meer innerlijke rust.

Doen: verbreed je comfortzone 

Dan actie: uitproberen, nieuwe stappen uitproberen en oefenen zorgen voor meer ruimte. De groei zit daar waar het een beetje spannend of nieuw voelt.

 Gun jezelf deze 5-daagse intensieve, verrassende, unieke, niet-alledaagse en ervaringsgerichte training met het lijf als ingang en je hoofd als compagnon. 

Ontmoet jezelf en elkaar!

 Je leert jezelf beter kennen en begrijpen op een andere laag. Je ontdekt hoe jij je identiteit hebt vormgegeven, voelt wat je heeft gevormd en creëert daar meer ruimte in. Je ziet wat bewust én onbewust speelt ook in de onderstroom. Je bewustwording krijgt een boost. Je leert omgaan met de invloed van de ander op jou en van jou op de ander. Jij bent niet de ander en de ander is niet jij. En juist daarvan kun je zo veel leren. Ont-moeten is een verrijking voor je leven. 


Met ons ga je op weg naar meer vrijheid, echtheid, en connectie. Werk of privé, het maakt eigenlijk niet uit. Gelijkwaardig als mens, anders in de rol.


Na dit traject:

 • Weet je hoe je trouw kunt zijn aan jezelf en weet je hoe je kunt handelen naar wat kloppend en goed is voor jou
 • Heb je inzicht in hoe jouw lichaam als kompas kan dienen en inzicht en richting kan geven
 • Herken je de sneaky omleidingsroutes van je hoofd en begrijp je hoe je je hoofd veel constructiever kunt gebruiken
 • Heb je een  andere visie op jouw klacht
 • Weet je hoe je om kunt gaan met ongemak en lastige gevoelens
 • Heb je een hoop kennis opgedaan over bewuste en onbewuste processen
 • Heb je veel meer handvaten om je wensen en grenzen vorm te geven
 • Heb je tools om meer te vertrouwen op jezelf en anderen
 • Is er meer ruimte voor liefde en verbondenheid in jezelf en naar anderen
 •  Loop je het risico dat je meer ruimte en rust kunt gaan ervaren
 • Maar vooral dat je jezelf en de ander op waarde gaat schatten

20

Jaar ervaring

3 HBO opleidingen 

en meer dan 25 aanvullende scholingen gevolgd

>1.000

klanten geholpen

Wij ontmoeten jou graag!

Met meer dan 20 jaar ervaring als GZ-Haptotherapeut, Hypnotherapie Master Practitioner en verdere aanvullingen zoals, stressortherapie, NLP, Acceptance and Commitment Therapy, relatietherapie, geweldloze communicatie, en nog veel meer, kunnen wij met recht zeggen dat we door de wol geverfd zijn. We durven er echt voor te gaan staan dat we uniek zijn in wat we kunnen aanbieden en dat het verrassend zal zijn.  

En dat op een prachtige quinta, rustig gelegen in de natuur

Quinta Bohemia is een ecologische quinta met zwembad, in Moncarapacho, op 20 minuten rijden van het vliegveld van Faro, met stranden op 15 kilometer, en volop leuke dorpjes in de buurt. De gastvrije Nederlandse eigenaren hebben van hun enorme tuin, een meer dan fantastische plek gecreëerd, vol met verscholen plekjes en prachtige uitzichten. Naast volop prachtige bloemen, planten en een kruidentuin, hebben ze overal fruitbomen waar je ook van mag plukken. De huisjes liggen rustig en op meer dan voldoende afstand van elkaar.

Heerlijk zwembad
Een enorme prachtige tuin vol met verscholen zithoekjes en allerlei plekjes om te ontdekken
Rustig gelegen ingerichte huisjes. Meer dan voldoende ruimte tussen de huisjes. Een plek waar je je ook kunt terugtrekken als je daar behoefte aan hebt.

Praktische zaken

Trainers: Goke van Spall en Angelique de Pooter-Mulder

Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 14

Investering voor de training zelf: €1400 tot 1900,- per persoon afhankelijk van de gekozen accommodatie en 

Wanneer: 5 dagen, 4 nachten in de week van 4-11 november 2024. We wachten op het vluchtschema voor de beste dagen.

En een terugkommiddag in februari/maart


Wat krijg je? 

 • Een telefonisch intakegesprek waarin we samen kijken of de retraite bij jou past en jouw doel voor deze dagen inzichtelijk krijgen.
 • 5 dagen onze kennis, ervaring en enthousiasme!
 • Wij vullen 10 dagdelen, dus er zijn nog 5 dagdelen vrij om naar eigen inzicht in te vullen en te genieten van de prachtige en veelzijdige omgeving
 • 2x een verrassingsworkshop. Dit kan een klankschalensessie zijn, een ademworkshop, yoga of meditatie. Heb je wensen? Laat het ons weten dan kijken we of we het kunnen invullen 
 • Een terugkomochtend of -middag in februari/maart
 • 5x ontbijt
 • 5x lunch
 • 4x diner
 • 4 overnachtingen in een van de 5 huisjes op het terrein. De grootte van de huisjes varieert.
 • De prijs van de retraite is afhankelijk van de accommodatie die je kiest en met hoeveel mensen je het huisje kunt of wilt delen. In principe deel je een accommodatie. Alleen wanneer er nog voldoende plaats is, kun je een accommodatie alleen boeken. Je kunt het wel aangeven dat je het zou willen. "The Hide Out" en "The Writers Retreat"  zijn in principe wel 2 accommodaties voor jezelf alleen. Tenzij je elkaar goed kent. Dan kun je samen boeken. 
 • Wie het eerst komt, heeft de eerste keuze! Meld je dus snel aan! Je kunt eerder komen of langer blijven op de accommodatie op basis van beschikbaarheid. Mochten de huisjes volzet zijn, dan kan de eigenaar voor jou een accommodatie in de regio regelen. Daar kunnen andere kosten aan verbonden zijn.
 • Neem een vriend, vriendin, familielid of collega mee en wordt samen een rijker mens. Alleen maar win-win!
 • Exclusief vlucht en transfers
 • exclusief annulerings-en reisverzekering

Vriend(innen)korting: Als je samen met iemand komt en samen boekt, krijg je ieder 10% korting. Neem dus gerust iemand mee en profiteer van extra korting. 

Kies jouw accommodatie

Vakantiehuis met slaapkamer

Uitzicht op de prachtige tuin en het zwembad. Ruimte voor 2 personen.


Prijs gedeelde slaapkamer: € 1600

Prijs voor eigen accommodatie: € 1900,-

Vakantiehuisje met 1 slaapkamer 

Uitzicht op de prachtige tuin met fruitbomen op jouw plekje, waar je ook gewoon heerlijk van mag smullen. In de woonkamer staat ook nog een bedbank. Ruimte voor 2-max. 3 personen.


Prijs: gedeelde accommodatie/slaapkamer: €1600,-

Prijs: alleen in eigen accommodatie: €1900,-

Studio

Vakantiehuisje van 30m2,met een tweepersoonsbed. Uitzicht op de tuin 

Prijs: alleen in eigen accommodatie: €1800,-

Prijs gedeelde slaapkamer: € 1400

Hier alleen een gedeelde slaapkamer boeken als je elkaar echt heel goed kent. Je boekt dan meteen ook voor 2 personen als je dit wilt delen.

Casa Baxia: Vakantiehuis met 2 slaapkamers

Uitzicht op de prachtige tuin en het zwembad. Ruimte voor 4 personen.


Prijs: gedeelde slaapkamer en gedeelde badkamer €1400,-

Prijs eigen slaapkamer en gedeelde badkamer: €1750,-

Studio 

Deze studio heeft een tweepersoonsbed en een slaapbank. Prachtig uitzicht op de tuin.


Hier alleen een gedeelde accommodatie boeken als je elkaar echt heel goed kent. Je boekt dan meteen ook voor 2 personen als je dit wilt delen.

Prijs: gedeelde accommodatie: €1450,-

Prijs: eigen accommodatie: €1850,-

De eerste 4 deelnemers krijgen €100,- extra korting! Snel boeken loont! Je profiteert van extra korting, én je hebt de eerste keuze voor jouw accommodatie!

Profiteer ook nog van vriend(innen)korting! Je krijgt allebei 10% korting als je samen boekt! Gezellig en voordeliger!

Ja, dit aanbod sla ik niet af!