Wat leuk dat je interesse hebt in onze "GA Voelen ontwikkelingsretreat XL" in Portugal of in onze kennismakingsworkshop!

Al meer dan 20 jaar hebben we ieder onze eigen praktijk en in 2018 gaven we voor het eerst samen een workshop. Iets wat we al zo lang wilden, maar nog niet durfden. En dat vonden we fantastisch!!! Maar wij willen meer, omdat we de kracht hebben ervaren van het samen, van het leren van elkaar om zo nòg meer inzichten en tools te krijgen in je eigen patronen. Daarom hebben we besloten dat het nu na al die jaren ervaring tijd is om meerdaagse transformatieretreats te gaan geven in het binnenland én in het buitenland! En in november 2024 gaat onze droom in vervulling en jij hebt de kans om hier bij te zijn!!!  Voor jou als jij je weer sterk, stabiel en gezond wil voelen  en weer vol energie de dingen wil gaan doen die je leuk vindt. Al onze expertise gebundeld en gestopt in een snelkookpan, waar we met z'n allen in gaan om de mooiste resultaten te behalen.


Zoals:

  • Zelfverzekerd door het leven gaan
  • Dichter bij jezelf en niet meer afhankelijk zijn van de ander
  • Betere keuzes maken doordat je je eigen regie weer leert te nemen
  • Meer levensvreugde
  • Meer energie en vrolijkheid
  • Tools om lichamelijke klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen

Omdat we begrijpen dat je misschien nog meer van ons mee zou willen maken voordat je met ons in zee gaat hebben we op 14 september een kennismakingsworkshop georganiseerd van 16.00-21.00 uur. Een klein voorproefje van wat er in Zuid Portugal komen gaat. Inclusief een simpel diner voor maar €50,-


Uiteraard bepalen we voordat de 5-daagse begint samen jouw doel. (Dit doen we niet voor de kennismakingsworkshop).

D.m.v. het formulier kun je precies aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat en wanneer je hem ingevuld hebt nemen we z.s.m. contact met je op!


P.s. de eerste 4 mensen die zich inschrijven voor de 5-daagse "GA Voelen ontwikkelingsretreat" in Portugal, krijgen ook nog eens €100,- korting, dus twijfel niet te lang. En kom je met een vriend(in) en boek je samen? Dan profiteer je ieder ook nog van 10% korting!!

Wees welkom!


null

Met het verzenden van het formulier verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden!