Als voelen gaat kloppen met je denken heb je goud in handen!


3-daagse PILOT in Oud Gastel, van onze "GA Voelen re-Treat Saudade" in Portugal. Volledige aandacht en tijd om écht tot de kern te komen!

1000+ 

Clienten begeleid

20 jaar

Ervaring

25+

Scholingen gedaan!

Voelen maakt blij en open!

Ken je dat? Een diep verlangen naar iets wat afwezig is of verloren is gegaan? Een gevoel waarvan je weet dat het ergens in jou nog verborgen ligt? Je komt niet goed bij je gevoel,  je weet dat er meer te halen valt uit jouw leven, je kunt geen keuzes maken of je blijft rondjes draaien. Wanneer je er wel achter komt wat je wil of nodig hebt, vindt je hoofd daar ook nog van alles van. Je komt niet uit de verf! Je baalt ervan dat je het weer niet gedaan hebt. Wat is dat toch?


Het kennen van je lijf en luisteren naar jouw kompas is essentieel voor een gezond en bloeiend leven. Zonder de juiste tools val je vaak terug in oude patronen, met bijvoorbeeld stress, onvrede, frustratie, pleasegedrag, schuldgevoel, uitputting of lichamelijke klachten als gevolg. Met de breinkennis en jouw verrassende en inzichtgevende ervaringen met GA Voelen, leer je de regie van je leven terugpakken waardoor je weer tot leven komt.

Heb je last van stress, prikkelbaarheid,  lage energie, knagend schuldgevoel, onverklaarbare pijntjes of gewoon niet lekker in je vel zitten? Zet je geen stappen? Voel je dat het anders moet?

Wat als wij je vertellen dat je dit kunt veranderen door te voelen en zo te leren luisteren naar de tekenen van je lijf? Dat je kunt werken aan je vermoeidheid, kort lontje, je klachten èn tegelijkertijd kunt werken aan een beter (zelf)beeld en meer vertrouwen. Waardoor je je vrolijker voelt, je relaties verbeteren met jezelf en met de ander en dat je steeds meer nieuwe kansen gaat zien èn pakken? 


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen, je hoeft alleen maar naar onze re-Treat te komen om dit te realiseren.

Ontdek jezelf

Verstop jezelf niet langer. Niet voor jezelf en ook niet voor de buitenwereld. Ontdek je onbewuste drijfveren en overtuigingen. Weet wie je bent en wordt veiliger, authentieker, meer jezelf én meer verbonden!

Kom uit je hoofd en GA Voelen

Je brein heeft fantastische afleidingen bedacht om jou veilig te houden. Ontrafel die trucjes en ga voor echtheid en rust en vind je levensplezier terug.

Herstel het contact met je lijf

 Ontdek de invloed van je hoofd en ontdek de magische kracht van je lijf. Leer de signalen van je lichaam herkennen en begrijp hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.  Ga voor rust, meer energie en veerkracht!

Ervaar de waarde van verbinding

Wel zelf doen, maar niet alleen. Ervaar de wisselwerking tussen jou en de ander. Leer gebruik te maken van de kwaliteiten van de ander. Ga je vertrouwder voelen. Durf te ontvangen en geven! Samen meer jezelf!

Ervaar de kern en zet stappen

Geen omleidingsroutes meer, maar recht doen aan jezelf.

Leer van specialisten op het gebied van Voelen

Leer van ervaren trainers die hun kennis en passie graag met jou delen.

Ontdek je nieuwe Ik in onze 3-daagse pilot van de unieke "GA Voelen Retraite XL". Iets voor jou?

Duidelijk

Het wordt voor iedereen duidelijk wat we bedoelen met het voelen van de signalen van je lijf en wat je daar mee kunt. En hoe je een mooie balans van denken en voelen kunt gaan inzetten voor jezelf of je relatie met anderen.

Hoe doe ik dat?

Je weet dat je niet lekker in je vel zit, maar je weet niet welke stappen je moet nemen om je beter te voelen. Misschien voelt het onwennig om grenzen aan te geven, emoties te voelen of te zeggen wat je nodig hebt.

Geschikt voor iedereen?

De retraite is geschikt voor iedereen die bereid is nieuwe stappen te ondernemen en naar zichzelf durft en kan kijken. Voor iedereen die wil gaan ontdekken hoe de oplossing van zijn of haar probleem in zichzelf ligt, ook al ligt de kiem bij een ander of in dat wat je overkomen is.

Concrete handvatten

Je mist de stappen hoe je de inzichten die je misschien al hebt, in jouw leven kunt integreren.

Stap voor stap een  nieuwe balans...

Inzicht in jouw patronen waardoor er meer ontspanning, zelfverzekerdheid, een gezonde geest, makkelijker passende keuzes maken en hernieuwde passie voor het leven kan ontstaan!


Een retraite XL zoals niemand hem ooit gedaan heeft!

GA Voelen "Re-Treat" Pilot: een verrijkende ontdekkingstocht in het samenspel van denken en Voelen. Een soort retraite die je nergens anders vindt.

GA voor een intensief diepgaand avontuur! Stap aan boord van een reis naar zelfontdekking en verbinding in deze dagen van transformatie, waar we diep duiken in de wereld van haptonomie en breinkennis. Investeer in je eigen bloei en ga mee op onze 3 daagse pilot voor een pilotprijs!


Unieke combinatie!

Met meer dan 20 jaar ervaring als GZ-Haptotherapeut, Hypnotherapie Master Practitioner en verdere aanvullingen zoals, stressortherapie, NLP, Acceptance and Commitment Therapy, relatietherapie, geweldloze communicatie, en nog veel meer, kunnen wij met recht zeggen dat we door de wol geverfd zijn. We durven er echt voor te gaan staan dat we uniek zijn in wat we kunnen aanbieden en dat het verrassend zal zijn. Mensen omschrijven ons als warm, confronterend, gedreven, en een fijne energie. Wat wij zelf ook leuk vinden, is dat we het ook niet altijd eens zijn. Dat houdt ons scherp en menselijk.

Win-Win voor jou en voor ons

Het beste van 2 werelden. Jij kunt meedoen aan een geweldig programma voor een geweldige prijs. Gun jezelf deze 3 dagen om jezelf een boost geven in jouw ontwikkeling! Het is voor ons een pilot om het programma te testen dat we gaan geven in Portugal in november. Je krijgt 3 dagen training met zeer gemotiveerde, enthousiaste en ervaren trainers die een fantastisch, diepgaand een leerrijk programma verzorgen. Waar zeker ruimte is voor een traan, maar ook ruimte om te lachen, want daar houden wij ook van. Ook wordt er een gastworkshop gegeven. Wat dat is...houden we nog even geheim. Op zaterdag 14 september is er een terugkom activiteit van 9.30-12.30 uur in Dorpshuis 't Klooster te Bavel. Van te voren houden we nog een intakegesprek.


Waar: 

Een prachtige boerderij in het West-Brabantse Oud Gastel. We zitten heerlijk in de natuur en hebben de hele accommodatie voor onszelf. Dus volop privacy.

 

Wanneer: 

Van woensdag 5 juni 10.00 uur tot vrijdag 7 juni 15.00 uur, inclusief een avondprogramma. Je kunt ervoor kiezen om te blijven slapen.  Je deelt een tweepersoonskamer met badkamer en mag genieten van een heerlijk ontbijt... Je kunt tegen meerprijs ook kiezen voor een eigen kamer met badkamer.


Het is leuk als je met iemand samen komt, dan weet je met wie je op een kamer slaapt. Het scheelt in de kosten, is ook nog gezellig en zorgt voor extra verbinding.

Er wordt voor iedereen 3 lunches en 2 diners verzorgd. Als je blijft slapen, regelen we 2 overnachtingen voor jou incl. ontbijt.


 

Prijs: 

Prijs is afhankelijk van jouw keuze van overnachting

  •  Zonder overnachting en ontbijt: €695,-. Let op, er is wel een avondprogramma.
  •  Met 2 overnachtingen, eigen slaap- en badkamer en ontbijt €895,-
  •  Met 2 overnachtingen en gedeelde slaapkamer en ontbijt€750
  • Neem je iemand mee, dan ontvangen jullie allebei 10% korting
  • De eerste 4 aanmeldingen krijgen €50,- extra korting

 

Wat gaan we doen?

Denken kun je waarschijnlijk wel. Voelen moet je DOEN EN ERVAREN! Onze gevarieerde training zit daarom vol met praktische werkvormen, oefeningen en opdrachten.  Ondersteund door breinkennis en onderbouwende theorie als voeding voor je hoofd, ga je vooral ondervinden, ervaren, uitproberen en doen! Want heb je wel eens iemand uitgelegd wat de zee is?


Je gaat actief aan de slag gaat met jezelf! Met jouw beleving, gevoelens, gedragspatronen en denkwijzen. Je gaat ontdekken waarom je lichaam reageert zoals het doet en hoe je hier mee om kunt gaan. Je leert de signalen te herkennen, hun betekenis te begrijpen op een dieper niveau dan alleen het rationeel weten.  Je gaat jezelf echt op een ander niveau leren kennen en begrijpen. Je gaat aan de slag met kwaliteiten, pijnpunten en verlangens.  Je gaat jouw eigen kompas ervaren. Zo leer je te gaan staan voor wat je wil en nodig hebt. Samen ontdekken en je patronen uitdagen en aanpakken.


Ook ga je de wisselwerking tussen jou en de ander onderzoeken. Je wordt je bewust van de invloed op elkaar. Zo ontdek je welke oude patronen, gedachten en overtuigingen  je in de weg zitten, welke koppelingen en associaties je onbewust gemaakt hebt, en hoe je wat oud zeer los kunt gaan laten.  Je leert optimaal gebruik te maken van de ander, van een groep. Je leert hoe je van jezelf naar samen kunt bewegen en weer terug naar jezelf. Dit zorgt voor een enorme verrijking van je mogelijkheden om met situaties en mensen om te gaan. 


Kom tevoorschijn en ga echt stappen maken om vrijer, authentieker én meer verbonden in het leven te gaan staan. Wij helpen bouwen aan een toekomst waarin vertrouwen en eigenheid allebei een plek hebben, De juiste balans zorgt voor stevigheid, zelfvertrouwen, energie en de mogelijkheid tot een gezonde connectie.


      Ga jij voor de kwaliteit van een gezonde verbinding, waarin je jezelf niet verliest...?      


Wees van harte welkom! Superleuk je te ont-moeten .

Kom tot bloei met de zaadjes die je nu plant

Zet je deur maar open

Kom maar tevoorschijn

En kom tot bloei

GA Voelen en haal het beste uit jezelf!

Ik wil van overleven naar LEVEN en doe mee!


Alleen nu voor een pilot prijs!